skyline Åbningstider

Byens bedste åbningstider

Med udvidede åbningstider mandag-torsdag 8-20, fredag 8-18, lørdage 10-15, samt søndag og helligdage 11-15, kan du gå til tandlægen når det passer dig. Vi har derudover åbent på alle helligdage; vi har faktisk slet ingen lukkedage! Så har du brug for hjælp i julen eller i påsken, står vi klar til at hjælpe. Naturligvis uden ekstra gebyr.

Se vores priser her.

Se vores behandlerteam her.

Altid fantastisk behandling!

Jeg føler mig altid i trygge hænder, og så er det dejligt at det er så arbejds- og familievenligt. Man kan få en tid alle ugens dage, og det er næsten altid muligt at få en akut tid samme dag! Jeg er fuldt ud tilfreds!

Kimmie Nissen

Danmarks bedste tandlæge!

Jeg er altid i trygge hænder hos Michael, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre tandlæge. Det er smertefrit, professionelt og behageligt at være patient i det hele taget hver gang, man kommer. Det er en fornøjelse at komme og få ordnet tænder!

Maluue Brohammer

Fantastisk behandling

Har døjet med tandlægeskræk i mange år, men den er væk, efter at jeg har været i stolen hos Michael i dag. Fantastisk behandling. Kan varmt anbefale klinikken og smider lige 5 stjerner.

Dag Foss

Absolut anbefalelsesværdigt

Er kommet der i over ti år. Fantastisk service, meget moderne faciliteter, utroligt kompetent og imødekommende personale!

Martin Fløjborg

Anbefales på det varmeste

Der er altid fantastisk service og skøn energi blandt de ansatte. Tryghed er en af deres vigtigste værdier! Dejligt med åbningstider, der passer ind hos os, der arbejder sent. Vil efter 21 år stadig gerne være jeres kunde. – TatinaMus Dalsborg

TatinaMus Dalsborg

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK