skyline Åbningstider

Byens bedste åbningstider

Med udvidede åbningstider mandag-torsdag 8-20, fredag 8-18, lørdage 10-15, samt søndag og helligdage 11-15, kan du gå til tandlægen når det passer dig. Vi har derudover åbent på alle helligdage; vi har faktisk slet ingen lukkedage! Så har du brug for hjælp i julen eller i påsken, står vi klar til at hjælpe. Naturligvis uden ekstra gebyr.

Se vores priser her.

Se vores behandlerteam her.

Altid fantastisk behandling!

Jeg føler mig altid i trygge hænder, også det dejligt det er så arbejder og familie venligt. Man kan få en tid alle ugens dage og det næsten altid muligt at få en akut tid samme dag! Jeg er fuldt ud tilfreds!

Kimmie Nissen

Danmarks bedste tandlæge!

Jeg er altid i trygge hænder hos Michael, og kunne aldrig ønske mig en bedre tandlæge. Smertefrit, professionelt og behageligt at være patient i det hele taget hver gang man kommer. Det er en fornøjelse at komme og få ordnet tænder!

Maluue Brohammer

Fantastisk behandling

Har døjet med tandlægeskræk i mange år. Men den er da væk, efter at have været i stolen hos Michael i dag. Fantastisk behandling. Kan varmt anbefale klinikken og smider lige 5 stjerner.

Dag Foss

Absolut anbefalelsesværdigt

Har kommet der i over ti år. Fantastisk service, meget moderne faciliteter, utrolig kompetente og imødekommende personale!

Martin Fløjborg

Anbefales på det varmeste.

Altid fantastisk service og skøn energi blandt de ansatte. Tryghed er noget af deres højeste værdier! Dejligt med åbningstider der passer ind i sent arbejdende personers liv. Vil efter 21 år stadig gerne være jeres kunde.

TatinaMus Dalsborg

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK