skyline priser

Tandlæge Amager

Tandlæge Amager? Tandlægerne ved Søerne er et godt bud, hvis du søger en professionel tandlæge tæt på Amager. Alle vores medarbejdere er meget dygtige inden for deres felt, og vi har behandlere, der er eksperter i rodbehandlinger, implantater og kirurgi. Vi løser størstedelen af alle tandbehandlinger i vores klinik til konkurrencedygtige priser, hvor alle har mulighed for at være med.

Book en tid i vores online booking system i dag eller bestil en tid på telefon 33 13 50 10.

Vi har aften- og weekendåbent

Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at komme på tandklinik i en travl hverdag. Vi har derfor valgt at have åbent helt frem til kl. 20.00 fra mandag til torsdag og fredag frem til 18.00, så det er muligt for de fleste at få en tid, der passer ind i deres program. Derudover har vi åbent både lørdag fra 10.00-15.00 og søndag 11.00-15.00, hvor vi tilbyder tandbehandlinger til de samme priser som i hverdagene.

Har du akut brug for hjælp?

Hvis du har akut brug for en tandlæge ved Amager, står vi klar til at hjælpe dig! Hvis du normalt bruger en anden tandklinik, men har brug for hjælp udenfor dennes åbningstid, er det ikke noget problem. Efter vi har udført din tandbehandling, sender vi altid en journaludskrift og eventuelle røntgenbilleder videre til din egen tandklinik, så de ved, hvilken tandbehandling der er blevet udført.

Tandlægeskræk? Vi tager hensyn!

At have tandlægeskræk er helt normalt, og vi har mange års erfaring med at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Fortæl os om dine tandlægeskræk, når du bestiller en tid hos os. Derved har vi mulighed for at tage hensyn til det under behandlingen, og føre dig trygt gennem behandlingen.

Kontakt vores klinik

Ønsker du at bestille en tid, eller har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 13 50 10. Her står vores medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse, og besvare dine spørgsmål. Kontakt os også gerne, hvis du har akut brug for en tandlæge Amager dag, aften eller weekend.

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK