skyline priser

Tandlæge Frederiksberg?

Tandlægerne ved Søerne ligger tæt på Frederiksberg, så hvis du leder efter en tandlæge nær Frederiksberg, er du kommet til rette sted.

På vores klinik tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Vi er nærværende og kan rådgive dig om den rette tandpleje. Vi tilbyder en samlet løsning ved både små og store tandbehandlinger. Vores behandling er omsorgsfuld og foregår i trygge rammer. Og du bliver altid behandlet af kompetente og håndplukkede tandlæger og tandplejere. Kontakt os, hvis du har brug for en tandlæge Frederiksberg.

Lave priser på tandbehandling

Vi har sat priserne i et meget overkommeligt leje, hvor alle kan være med. Vi kan derfor meget ofte nå frem til løsninger, som er gode og langtidsholdbare - lige meget hvilken behandling, du har brug for.

Byens bedste åbningstider

Vi har valgt at tilpasse vores åbningstider, så vi så vidt muligt tilgodeser alle arbejdstider. Det betyder, at vi har udvidede åbningstider i hverdage: mandag til torsdag kan du komme til tandlæge helt til kl. 20.

Vi har også åbent alle weekender og helligdage, hvor vi giver mulighed for at komme fra 10-15 om lørdagen, samt 11-15 om søndagen og på helligdage. Og der er naturligvis ingen tillæg, prisen er den samme, om du bestiller tid hverdag eller weekend.

Central beliggenhed tæt på Frederiksberg

Har du brug for en tandlæge Frederiksberg? Klinikken ligger centralt placeret tæt på Frederiksberg, direkte ud til Søerne. Der er gode forbindelser med både bil, bus, tog og med metro. Hvis du ankommer i bil kan du parkere i parkeringshus på Nyropsgade, der ligger 5 minutters gang fra klinikken.

Også tilbud ved akut behandling

Vi tilbyder akut behandling alle årets dage - uden ekstra tillæg. Selvom du normalt bruger en anden tandklinik, er du naturligvis velkommen til at få akut behandling hos en af vores tandlæger. Vi sender efterfølgende en journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandklinik.

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK