skyline priser

Tandlæger ved Østerbro og Vesterbro

Tandlæge Østerbro eller Vesterbro? Tandlægerne ved Søerne ligger centralt placeret i København, og klinikken er nem at komme til med både bus, tog og metro. Ankommer du i bil, er det muligt at parkere blot fem minutters gang fra klinikken i Nyropsgade. På klinikken behandler vi patienter fra hele byen, så hvis du søger en tandlæge på Vesterbro, Østerbro eller et andet sted i København, så bestil gerne en tid hos os.

Ring på telefon 33 13 50 10, hvis du ønsker at bestille en tid hos vores behandlere.

Dygtige behandlere står parate til at hjælpe dig

Vores team af dygtige og erfarne tandlæger står klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for et almindeligt eftersyn eller akut behandling. Vi tager udgangspunkt i dine behov og er nærværende. Vi giver dig en omsorgsfuld behandling i trygge rammer, og du får rådgivning om, hvordan du bedst plejer dine tænder. Bestil en tid hos vores tandlæge ved Vesterbro og Østerbro, hvis du ønsker en professionel tandbehandling.

Tandklinik med udvidede åbningstider

Vores tandlæge tæt ved Østerbro og Vesterbro har byens bedste åbningstider, så det bliver nemmere for dig at komme på tandklinik, uanset hvilke arbejdstider du har. Mandag til torsdag har vi åbent fra kl. 8.00 til kl. 20.00 og om fredagen fra 8.00-18.00. Vi har også weekendåbent, om lørdagen fra kl. 10.00 til kl. 15.00 og søndagen fra 11.00 - 15.00. Vi holder desuden åbent på helligdage. Uanset om du bestiller tid i hverdage eller weekender er prisen den samme – der er ingen tillæg.

Akut behandling

Har du brug for akut behandling, er du velkommen – også selvom du normalt bruger en anden tandlæge på Vesterbro, Østerbro eller et andet sted i byen. Efter behandlingen sørger vi for at sende journal og kopi af røntgenbilleder til din egen tandklinik. Vores priser ligger i et overkommeligt leje, så alle kan være med. Det betyder også, at vi meget ofte kan finde en god og langtidsholdbar løsning til dig, uanset hvilken type behandling du har brug for.

Har du tandlægeskræk?

Så er vi her for dig! Fortæl gerne vores behandlere, at du har tandlægeskræk, så de kan tage hensyn til dette under behandlingen. Som tandlæge ved Østerbro og Vesterbro har vi gennem årene behandlet mange patienter med tandlægeskræk, og det er derfor helt normalt for os. Vi vil gøre deres allerbedste for, at dit tandlægebesøg bliver en god oplevelse uden frygt.

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK