skyline priser

Tandlæge Valby og Vanløse

Tandlæge Valby eller Vanløse? Vores tandklinik er beliggende centralt i byen, og vi står klar til at byde dig velkommen i klinikken. Vi har udvidede åbningstider, og du kan derfor nemt komme til, også hvis du akut har brug for hjælp. Klinikken er nem at komme til med både metro, bus og tog – du kan derfor hurtigt komme til os, hvis du har brug for en tandbehandling.

Kontakt os på telefon 33 13 50 10 eller via vores online booking system og bestil tid.

Få tandpleje af en dygtig behandler

Vi er et team af erfarne og dygtige behandlere, der er klar til at hjælpe dig. Ligegyldigt om du har brug for akut behandling eller et almindeligt eftersyn, så tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Du får en omsorgsfuld og nærværende behandling i vores trygge rammer, og vi kan rådgive dig om, hvordan du plejer dine tænder bedst muligt.

Vores åbningstider gør det nemt at komme på tandklinik

Vores udvidede åbningstider gør det nemt for dig at komme på tandklinik, uanset om du bor i Valby, Vanløse m.m. Mandag til torsdag holder vi åbent fra 8.00-20.00 og fredag fra 8.00-18.00. Vi har også åbent lørdage 10.00-15.00, søndage og helligdage fra 11.00-15.00. Vi arbejder hårdt og fokuseret på at blive den fortrukne tandklinik for dig, der har søgt tandlæge Valby eller tandlæge Vanløse.

Ingen ekstra tillæg

Vores priser er de samme, uanset hvornår du kommer – der er ingen ekstra tillæg. Vi har fastsat vores priser i et overkommeligt leje, så du ikke bliver ruineret af at få en tandbehandling. Søger du ny tandlæge Valby eller f.eks. akut tandlæge Vanløse? Med vores centrale beliggenhed og prissætning uden tillæg, uanset hvornår du kommer, håber vi at være et stærkt bud, når du har brug for tandbehandling.

Har du brug for en akut behandling?

Selv hvis du normalt bruger en anden tandklinik, er du altid velkommen hos os til akut behandling. Når vi har afsluttet din behandling, sørger vi naturligvis for at sende dine journaloplysninger og kopi af eventuelle røntgenbilleder til din faste tandklinik. Vores udvidede åbningstider betyder, at vi ofte modtager patienter til akut behandling fra hele byen, bl.a. Valby og Vanløse.

Specialister i tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Så har vi stor erfaring inden for tandlægeskræk, og vi står klar til at hjælpe dig gennem dit tandlægebesøg. Vi udfører behandlingen i dit tempo, så du kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi har gennem årene hjulpet mange patienter med tandlægeskræk, og vi vil gøre vores for, at du får en positiv oplevelse.

Tandlæge Vanløse

Vores centrale beliggenhed ved Søerne gør det nemt at komme fra Vanløse til vores klinik, både med bus, S-tog eller metro, uanset om det er metroen eller S-toget i Vanløse, Vanløse Station, Jyllingevej Station, Islev Station, Flintholm Station eller Grøndal Station, som er tættest på din bopæl. Med vores udvidede åbningstider, fair prissætning og centrale beliggenhed håber vi, at blive det foretrukne valg, når der søges tandlæge Vanløse.

Tandlæge Valby

Der er ikke langt fra Valby Bakke til Søerne. Det tager ca. 15 minutter fra Zoo på cykel til Søerne. Der er også mange muligheder for at komme tæt på vores klinik ved hjælp af bus, S-tog, metro m.v. Det er vores håb, at vores faglige ekspertise, vores prissætning samt attraktive åbningstider vil få dig, der har søgt tandlæge Valby, til at overveje vores tandklinik.

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK