skyline priser

Tandlæge København med ’tandlægevagt’

Tandlæge København, der ikke kræver tillæg for at behandle uden for normal åbningstid? Hvis du søger dette, er vores akuttider og udvidede åbningstider en mulighed for dig.

Tandlægevagten i København tager normalt mellem 50-100 % ekstra for at behandle uden for normal åbningstid. Hos Tandlægerne ved Søerne har vi altid åbent til kl. 20 mandag til torsdag, om fredagen til 18, 10-15 om lørdagen samt 11-15 søndage og helligdage.

Du behøver ikke være fast patient for at benytte vores akuttider

Du er velkommen på klinikken til akut behandling, også selvom du normalt går hos en anden tandlæge i KBH. I så fald sender vi journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandlæge, så der kan blive fulgt op på den behandling, du har fået her hos os.

Hvis du har brug for akut behandlingshjælp, gør vi som ved al anden behandling på klinikken vores ypperste for at afhjælpe dine tandproblemer. Vores team står klar til at tage sig godt af dig samt give råd og vejledning. Har du spørgsmål til behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tandlæge København med central beliggenhed

Vores klinik ligger centralt placeret i København, direkte ud til Søerne. Der er gode forbindelser til klinikken med både bil, bus, tog og metro. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i parkeringshuset på Nyropsgade, der ligger blot 5 minutter fra klinikken. Der er mulighed for cykelparkering i gården. Når vi siger, at vi vil være Din tandlæge København, mener vi det. Vi behandler patienter fra hele København, lige fra København S til København V. Vi ønsker at være den foretrukne tandklinik for københavnerne, og at vores centrale beliggenhed kan hjælpe os til at blive den foretrukne klinik, uanset om der er søgt tandlæge KBH, tandlæge København S m.v.

Lider du af tandlægeskræk?

Så kan vi hjælpe dig! Vi har mange års erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk med stor succes. Vi har samlet et stærkt team af tandlæger i København, der har en stor viden om tandlægeskræk, og hvordan de bedst muligt hjælper vores patienter gennem deres besøg. Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil tid

Du har mulighed for at ringe til os og booke en tid, ligesom det er muligt at booke en tid online via vores online bookingsystem. Vores onlinebooking kan benyttes af såvel nye som eksisterende patienter. Nogle tider vil dog kun være tilgængelige, hvis du ringer, således er valgmulighederne ofte lidt større, hvis du ringer – telefon 33 15 50 10.

Høj faglighed og omsorg for patienten

Det er vores drøm, at blive den foretrukne tandklinik, når der søges tandlæge København. Vores fundament er bygget på høj faglighed, derfor er alle medarbejdere udvalgt ud fra deres faglige kundskaber, men også ud fra deres evner til at kommunikere med dig i et klart sprog og dermed sikre, at du får den bedst tænkelige behandling.

Ved Søerne i København

Vores klinik ligger på Nørre Søgade tæt på Gyldenløvesgade, som løber over dæmningen mellem Sankt Jørgens Sø og Peblinge Sø. Vi ligger således ganske tæt på Søpavillonen, som er en markant bygning, der er nem at orientere sig efter. Det er vores håb, at vores centrale beliggenhed tæt på metro, tog, bus samt vores gode parkeringsmuligheder, kan hjælpe os til at blive den foretrukne klinik, når københavnerne søger tandlæge København.

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK