skyline priser

Tandlæge i København med 'tandlægevagt'

Leder du efter en tandlægevagt i København, der ikke kræver tillæg for at behandle uden for normal åbningstid, så er vores akuttider og udvidede åbningstider en mulighed.

Tandlægevagten i København tager normalt mellem 50-100 % ekstra for at behandle uden for normal åbningstid - hos Tandlægerne ved Søerne har vi altid åbent til kl. 20 på hverdage, 10-15 om lørdagen, samt 10-15 søndage og helligdage.

Akut tandlæge / tandlægevagt uden tillæg

Bestiller du en tid til tandbehandling akut eller bestiller du en tid aften, weekend eller en helligdag, betaler du præcis det samme som du ville have betalt for behandling på et mere ’normalt’ tidspunkt. Vi kræver ingen ekstra betaling, heller ikke hvis du normalt går hos en anden tandlæge.

Alle kan komme til tandlæge i København hos os

Du er velkommen på klinikken til akut behandling, også selvom du normalt går hos en anden tandlæge i København. I så fald sender vi journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandlæge, så der kan blive fulgt op på den behandling, du har fået her hos os.

Hvis du har brug for akut behandlingshjælp, gør vi som ved al anden behandling på klinikken vores ypperste for at afhjælpe dine tandproblemer. Vores team af tandlæger i København står klar til at tage sig godt af dig samt give råd og vejledning - vi er din tandlæge i København.

Centralt beliggende tandlæge i København

Vores klinik ligger centralt placeret i København, direkte ud til Søerne. Der er gode forbindelser til klinikken med både bil, bus, tog og metro. Hvis du kommer i bil kan du parkere i parkeringshus på Nyropsgade, der ligger blot 5 minutter fra klinikken. Der er mulighed for cykelparkering i gården.

Vores tandlæger behandler patienter fra hele København og København S.