skyline priser

Tandpine København? Få behandling centralt i byen

Det er både smertefuldt og ubehageligt at lide af tandpine. I den situation er det frustrerende at skulle vente på at komme til tandlægen. Hos Tandlægerne ved Søerne kan du få akut behandling – vi har udvidede åbningstider, hvor vores team af dygtige behandlere står klar til at hjælpe dig.

Uanset om du er fast patient hos os eller ej, er du velkommen på klinikken. Vi ligger centralt i København, lige ved Søerne.

Hurtig behandling af tandpine – udvidede åbningstider

Vi har udvidede åbningstider, så du nemmere kan komme til behandling, hvis du lider af tandpine. Mandag til torsdag har vi åbent fra 8.00-20.00, fredag fra 8.00-18.00, lørdag fra 10.00-15.00 og søndag 11.00-15.00. Vi holder også åbent på helligdage. Ring til os på 33 13 50 10 og få en tid til akut behandling.

Har du egen tandlæge?

Lider du af tandpine, er det ikke sikkert, at du kan få en tid på dine egen tandklinik hurtigt. I sådanne tilfælde er du altid velkommen hos os – efter behandling hos os, sender vi efterfølgende en journaludskrift samt kopi af dine røntgenbilleder til din faste tandklinik. Vi foretager akut behandling alle årets dage – uden at tage ekstra tillæg for behandlingen.

Central beliggenhed i København

Vores klinik ligger centralt i København, direkte ud til Søerne og der er gode forbindelser med metro, tog, bus. Kommer du i bil, kan du parkere i Nyropsgade blot 5 minutters gang fra klinikken. Kontakt os på telefon 33 13 50 10, hvis du har brug for behandling mod tandpine København.

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK