skyline priser

Tandlæge Valby og Vanløse

Tandlæge Valby eller Vanløse? Tandlægerne ved Søerne er beliggende centralt i byen, og vi står klar til at byde dig velkommen i klinikken. Vi har udvidede åbningstider, og du kan derfor nemt komme til, også hvis du akut har brug for hjælp. Klinikken er nem at komme til med både metro, bus og tog – du kan derfor hurtigt komme til os, hvis du søger en tandlæge.

Kontakt os på telefon 33 13 50 10 eller via vores online booking system og bestil tid.

Bliv behandlet af en dygtig tandlæge

Vi er et team af erfarne og dygtige tandlæger, der er klar til at hjælpe dig. Ligegyldigt om du har brug for akut behandling eller et almindeligt eftersyn, så tager vi altid udgangspunkt i dine behov. Du får en omsorgsfuld og nærværende behandling i vores trygge rammer, og vi kan rådgive dig om, hvordan du plejer dine tænder bedst muligt.

Vores åbningstider gør det nemt at komme til tandlæge

For at gøre det så nemt som muligt for dig at komme til tandlæge ved Valby, Vanløse m.m., har vi udvidede åbningstider. Mandag til torsdag holder vi åbent fra 8.00-20.00 og fredag fra 8.00-18.00. Vi har også åbent lørdage 10.00-15.00, søndage og helligdage fra 11.00-15.00. Vores priser er de samme, uanset hvornår du kommer – der er ingen ekstra tillæg. Vi har fastsat vores priser i et overkommeligt leje, så du ikke bliver ruineret af at gå til tandlægen.

Har du brug for en akut behandling?

Selv hvis du normalt bruger en anden tandlæge er du altid velkommen hos os til akut behandling. Når vi har afsluttet din behandling, sørger vi naturligvis for at sende dine journaloplysninger og kopi af eventuelle røntgenbilleder til din faste tandlæge. Vores udvidede åbningstider betyder, at vi ofte modtager patienter til akut behandling fra hele byen, bl.a. Valby og Vanløse.

Specialister i tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Så har vi stor erfaring inden for tandlægeskræk, og vi står klar til at hjælpe dig gennem dit tandlægebesøg. Vi udfører behandlingen i dit tempo, så du kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi har gennem årene hjulpet mange patienter med tandlægeskræk som tandlæge i Valby og Vanløse, og vi vil gøre vores for, at du får en positiv oplevelse.