skyline priser

Din tandlæge i København med ’tandlægevagt’

Tandlæge København, der ikke kræver tillæg for at behandle uden for normal åbningstid? Hvis du søger dette, er vores akuttider og udvidede åbningstider en mulighed for dig.

Tandlægevagten i København tager normalt mellem 50-100 % ekstra for at behandle uden for normal åbningstid. Hos Tandlægerne ved Søerne har vi altid åbent til kl. 20 mandag til torsdag, om fredagen til 18, 10-15 om lørdagen samt 11-15 søndage og helligdage.

Akut tandlæge i KBH uden tillæg

Bestiller du en tid til en akut tandbehandling, eller bestiller du en tid aften, weekend eller en helligdag hos os, betaler du præcis det samme, som du ville have betalt for behandlingen på et mere ’normalt’ tidspunkt. Vi kræver ingen ekstra betaling, heller ikke hvis du normalt går hos en anden tandlæge i København S.

Alle kan komme til tandlæge i København hos os

Du er velkommen på klinikken til akut behandling, også selvom du normalt går hos en anden tandlæge i KBH. I så fald sender vi journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandlæge, så der kan blive fulgt op på den behandling, du har fået her hos os.

Hvis du har brug for akut behandlingshjælp, gør vi som ved al anden behandling på klinikken vores ypperste for at afhjælpe dine tandproblemer. Vores team står klar til at tage sig godt af dig samt give råd og vejledning. Har du spørgsmål til behandlinger er du altid velkommen til at kontakte os.

Centralt beliggende tandlæge i København

Vores klinik ligger centralt placeret i København, direkte ud til Søerne. Der er gode forbindelser til klinikken med både bil, bus, tog og metro. Hvis du kommer i bil kan du parkere i parkeringshuset på Nyropsgade, der ligger blot 5 minutter fra klinikken. Der er mulighed for cykelparkering i gården. Vores tandlæger behandler patienter fra hele København og København S.

Lider du af tandlægeskræk?

Så kan vi hjælpe dig! Vi har mange års erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk med stor succes. Vi har samlet et stærkt team af tandlæger i København, der har en stor viden om tandlægeskræk, og hvordan de bedst muligt hjælper vores patienter gennem deres tandlægebesøg. Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.