skyline profil

Du er i centrum – høj faglighed i trygge rammer

Hos tandlægerne ved søerne tager vi udgangspunkt i dine behov. Vi er nærværende og kan rådgive dig om tandpleje på højeste niveau. Vi kan tilbyde en samlet løsning til både små og store behandlingsbehov. Vores behandling er omsorgsfuld og foregår i trygge rammer, af kompetent og håndplukket personale.

Lave priser

Vi har sat priserne i et overkommeligt leje - det er tandpleje du har råd til. Vi kan derfor meget ofte nå frem til løsninger, som er gode og langtidsholdbare.

Byens bedste åbningstider

For at tilgodese dem, som er travle i dagtimerne, har vi udvidede åbningstider mandag til torsdag helt til kl. 20, og fredag til kl. 18. Vi har åbent lørdage 10-15, samt søndage og helligdage fra 11-15. Der er naturligvis ingen tillæg - vi har samme lave priser i hele åbningstiden.

Central beliggenhed

Klinikken ligger centralt placeret i København, direkte ud til Søerne. Der gode forbindelser med både bil, bus, tog og metro. Vi kan desuden tilbyde cykelparkering i gården. Hvis du ankommer i bil kan du parkere i parkeringshus på Nyropsgade, der ligger 5 minutter fra klinikken.

Akut behandling

Vi tilbyder akut behandling af tandproblemer alle årets dage - uden ekstra tillæg. Selvom du normalt bruger en anden tandlæge, er du naturligvis velkommen til at få akut behandling hos os. I disse tilfælde sender vi en journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandlæge.

Tandlægerne ved Søerne er et klinikfællesskab, bestående af 3 selvstændige klinikker med fælles reception.

Læs mere om din tandlæge i København

Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK