skyline Specialbehandlinger

Rodbehandling & Specialistbehandling på højeste niveau

Hos Tandlægerne ved Søerne har vi vores egne eksperter inden for områderne: Implantater, kirurgi og rodbehandling i København. Tandbehandlingerne laves af vores dygtige rutinerede tandlæger. Skal du have udført en specialbehandling kan vores egne eksperter træde til; du behøver ikke at blive henvist til en anden specialklinik. Vi kan på den måde sikre et sammenhængende og hurtigt behandlingsforløb, hvor tandlægen og eksperten taler direkte sammen.


Kontakt os på telefon 33 13 50 10 i dag og få et tilbud på en rodbehandling i København eller en anden specialbehandling.


Smertefri rodbehandling

En rodbehandling har hos mange et frygtindgydende ry, men behandlingen kan faktisk foregå forholdsvist smertefrit, hvis du vælger den rigtige tandlæge. En rodbehandling hos os i København foregår ved, at vi fjerner det betændte nervevæv og derefter fylder tanden på ny. Hos os har vi specialuddannede medarbejdere, så alt arbejdet klares på klinikken. Du behøver derfor ingen henvisning eller ventetid - vi sørger for, at du går tilfreds fra klinikken med et godt resultat.


Lange åbningstider og gode priser

På klinikken kan vi tilbyde nogle meget fordelagtige åbningstider og priser. Det betyder, at du i lange tidsrum har mulighed for at besøge os, så det nemt kan passes ind i hverdagen. De lange åbningstider gør, at du hurtigt kan få tid til f.eks. en rodbehandling i København, så smerterne ikke tiltager. Priserne gør det muligt for alle at holde sine tænder sunde og raske. Vi ligger centralt placeret ved søerne i København, så det er nemt at finde transport hertil.


Bestil en specialbehandling

Ønsker du også en smertevenlig specialbehandling? Læs mere om klinikken her på siden eller ring og bestil en tid på telefon 33 13 50 10. Du kan også bestille tid online. Vores kompetente fagfolk står altid klar til at hjælpe dig og selvfølgelig så smertefrit som muligt.


Se priser

Se mere om behandling af tandpine her


Tandnet.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK